filoi kampaniaΘες να ενισχύσεις τα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας;

 

Γίνε μέλος των Φίλων των ΑΣΚΙ ή ανανέωσε τη συνδρομή σου!

 

Οι Φίλοι των ΑΣΚΙ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε με σκοπό την υλική και ηθική ενίσχυση των Αρχείων. Το σωματείο αναλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο τον εμπλουτισμό του αρχειακού πλούτου και την ανάδειξη του πολύπλευρου επιστημονικού έργου των ΑΣΚΙ στην Αθήνα και την περιφέρεια.

 

Μπορείς και εσύ να γίνεις Φίλος και Φίλη των ΑΣΚΙ (ή να ανανεώσεις τους δεσμούς σου με το σωματείο) με τα ακόλουθα απλά βήματα:

Καταθέτοντας 30 ευρώ στον λογαριασμό GR5402601780000880201083485 (Eurobank).

Στέλνοντας ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με στοιχεία επικοινωνίας, ταχυδρομική διεύθυνση και το αποδεικτικό της κατάθεσης.


Η συνδρομή περιλαμβάνει:

1 τεύχος του Αρχειοταξίου με αφιέρωμα «Προσφυγικές Ιστορίες και Αριστερά» (Αν το έχεις ήδη μπορείς να λάβεις το νέο τεύχος όταν εκδοθεί)

1 επιλογή από τις παρακάτω εκδόσεις:

Τάσος Τρίκκας, ΕΔΑ 1951-67. Το νέο πρόσωπο της Αριστεράς (2 τόμοι)

Ηλίας Ηλιού, Πολιτικά κείμενα 1974-1976

Λουί Αλτουσέρ, Φιλοσοφικά

Φίλιππος Ηλιού, Ψηφίδες ιστορίας και πολιτικής του εικοστού αιώνα

1 επετειακή πάνινη τσάντα

 


Οι νέες φίλες και φίλοι των ΑΣΚΙ, καθώς και όσες/οι ανανεώσουν τη συνδρομή τους μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους είτε από τη Σωκράτους 48, είτε ταχυδρομικά (κατόπιν συνεννόησης: 2103223062, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Γίνε Φίλος/η των ΑΣΚΙ, στήριξε το έργο μας και έλα να δημιουργήσουμε μια ενεργή και δυναμική κοινότητα ανθρώπων που ενδιαφέρεται για τα «ανοιχτά αρχεία», τη σύγχρονη κοινωνική ιστορία και τη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης.